RING OSS - 016-201 60 20

Flyttstädning Eskilstuna

RING OSS - 016-201 60 20

Storstädning

Stressat hem från jobbet, hämtat barnen på vägen, lagat mat och nu – städa? Luta dig tillbaka och låt oss ta hand om din städning. Förutom flyttstädning i Eskilstuna erbjuder vi även tjänster inom storstädning och flytthjälp. Kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänter – som flyttstädning i Eskilstuna.

Vi utför storstädning och flyttstädning i Eskilstuna

Behöver du hjälp med storstädning eller flyttstädning i Eskilstuna? Vi hjälper privatpersoner med storstädning, flyttstädning samt flytthjälp. Få mer tid över till annat och låt oss ta hand om städningen hos dig. Hos oss har du alltid garanti på alla våra städtjänster och vi är självklart ansvarsförsäkrade för din trygghet. Vi har noggrann och kompetent personal som sköter din städning till ett bra pris.

Extra lyxig flyttstädning

Eftersom vi är en städfirma med ett brett urval av tjänster inom flyttstädning i Eskilstuna, så erbjuder vi även några extra tilläggstjänster. Vi gör allt för att göra våra kunder nöjda.

Ytterligare 5 av våra tilläggstjänster:

1. Desinfektion – framför allt i badrum, kök, golv och lister. I tjänsten ingår ångtvätt av dörrhandtag samt avtorkning med T-Sprit 70%. 

2. Ångtvätt – Badrummets och kökets golv rengörs i första skedet på traditionellt sätt, därefter bearbetas alla ytor med ånga i 140 grader.

3. Ozonering – vi behandlar luften i ditt hem eller lokal med en zongenerator som bryter ner lukt som orsakar föroreningar, och dödar virus, bakterier och mögel, och tar bort luftburna föroreningar som rök, damm, husdjursdamm och pollen i luften.

4. Akutstädning – Vi vet att det ibland är snabba ryck och att oförutsedda händelser kan inträffa.Med vår hjälp minskar stressen och du kan andas ut. Vi avlastar dig och sköterdin flyttstädning i Eskilstuna så kan du fokusera på andra saker.

5. Flytthjälp – vi hjälper dig inte bara med förstklassig städning, utan är också tillgängliga för flytthjälp i Eskilstuna. Anlita våra professionella flyttare så slipper du bära, packa, lasta och transportera. Vi är flexibla och kan antlingen ta hand om hela processen, eller den del du vill slippa – du kanske vill packa själv men överlåta transporten till oss? Boka gärna flyttstädning i samband med din flytt så ger vi dig ett riktigt bra pris.

Vi ser till att allt rengörs in i minsta detalj för att emotse de krav som ställs på en flyttstädning i Eskilstuna. Lita på oss och våra nöjda kunder. 

Kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänter, så som storstädning och flyttstädning i Eskilstuna!