RING OSS - 016-201 60 20

Flyttstädning Eskilstuna

RING OSS - 016-201 60 20

Flyttstädning

Flyttstädning i Eskilstuna

Vi erbjuder prisvärd och förstklassig flyttstädning i Eskilstuna med omnejd till både privatpersoner och företag. Som privatperson kan du nyttja RUT-avdraget och när det kommer till företag utför vi så såväl löpande uppdrag enligt avtal, som enstaka uppdrag med kvalitetssäkring.

Alla typer av flyttstädning

Om du letar efter ett städföretag som kan hjälpa dig med din flyttstädning i Eskilstuna så har du kommit helt rätt! För oss står kunden alltid i centrum och vi fokuserar på att hålla en hög service för våra kunders behov och önskemål. Alla parter ska vara nöjda med en utförd flyttstädning i Eskilstuna, och när du anlitar oss kan du känna dig lugn och säker på att det hus, lägenhet eller kontor som du lämnar är skinande rena. Vi har lång erfarenhet av flyttstädning i Eskilstuna med omnejd och lämnar inget åt slumpen.

Flyttstädning för både privatpersoner och företag

En flyttstädning i Eskilstuna kräver mer än en vanlig städning – det ska vara glänsande rent överallt och alla skrymslen och tvättar alla vrår och svabbar alla golv. Det kan vara krångligt och betungande men inte när du anlitar oss. Oavsett vilken typ av flyttstädning i Eskilstuna du vill ha hjälp med, så kan du anlita oss för bästa tänkbara flyttstädning i Eskilstuna. Vi flyttstädar åt både privatpersoner och företag och har ett brett urval av tjänster inom flyttstädning.

Mycket prisvärd flyttstädning

Våra priser för flyttstädning i Eskilstuna är mycket förmånliga och det ingår väldigt utförliga och noggranna städtjänster, utförda av våra kompetenta och erfarna medarbetare. Noggrann städning och rengöring av alla ytor, skrymslen och vrår i alla rum, inklusive kök, toalett, badrum och fönsterputs ingår alltid i vår flyttstädning i Eskilstuna.

Utöver allt som ingår i vår flyttstädning i Eskilstuna erbjuder vi även tilläggstjänster.

Här är exempel på våra tilläggstjänster:

 • Tvätt av väggar och tak i köket – avfläckning av synliga fläckar.
 • Rengöring av balkong.
 • Städning av garage.
 • Städning av vindsutrymme/förråd.
 • Bortforsling av lösa föremål som ni vill att vi ska slänga.
 • Putsning av inglasad balkong (upp till 6 meter lång).
 • Putsning av åtkomliga rutor/fönster i trappa.
 • Rengöring av utsida av fönsterbleck.
 • Rengöring av glasräcke (upp till 6 meter).
 • Rengöring/borttagning av rost och/eller mögel mellan kakel- eller klinkerplattor.
 • Rengöring av öppen spis/kamin/kakel- eller vedugn.
 • Ta ut/in saker från skåp/lådor.
 • Sopavhämtning.

Extra lyxig flyttstädning

Eftersom vi är en städfirma med ett brett urval av tjänster inom flyttstädning i Eskilstuna, så erbjuder vi även några extra tilläggstjänster. Vi gör allt för att göra våra kunder nöjda.

Ytterligare 5 av våra tilläggstjänster:

1. Desinfektion – framför allt i badrum, kök, golv och lister. I tjänsten ingår ångtvätt av dörrhandtag samt avtorkning med T-Sprit 70%. 

2. Ångtvätt – Badrummets och kökets golv rengörs i första skedet på traditionellt sätt, därefter bearbetas alla ytor med ånga i 140 grader.

3. Ozonering – vi behandlar luften i ditt hem eller lokal med en zongenerator som bryter ner lukt som orsakar föroreningar, och dödar virus, bakterier och mögel, och tar bort luftburna föroreningar som rök, damm, husdjursdamm och pollen i luften.

4. Akutstädning – Vi vet att det ibland är snabba ryck och att oförutsedda händelser kan inträffa.Med vår hjälp minskar stressen och du kan andas ut. Vi avlastar dig och sköterdin flyttstädning i Eskilstuna så kan du fokusera på andra saker.

5. Flytthjälp – vi hjälper dig inte bara med förstklassig städning, utan är också tillgängliga för flytthjälp i Eskilstuna. Anlita våra professionella flyttare så slipper du bära, packa, lasta och transportera. Vi är flexibla och kan antlingen ta hand om hela processen, eller den del du vill slippa – du kanske vill packa själv men överlåta transporten till oss? Boka gärna flyttstädning i samband med din flytt så ger vi dig ett riktigt bra pris.

Vi ser till att allt rengörs in i minsta detalj för att emotse de krav som ställs på en flyttstädning i Eskilstuna. Lita på oss och våra nöjda kunder. 

Kontakta oss gärna för offert och mer information!