RING OSS - 016-201 60 20

Flyttstädning Eskilstuna

RING OSS - 016-201 60 20

Om oss

Vi jobbar med städservice i Eskilstuna

Vi är ett familjeföretag med ett brett urval av tjänster inom städning. Vi startade år 2006 som Nataliyas Städ och 2011 blev vi Städgiganten AB, ett modernt och högkvalitativt företag som koncentrerar oss på kvalitet och hög service, alltid med kunden i fokus när vi genomför din flyttstädning i Eskilstuna med omnejd.

Flyttstädning med nöjda kunder

Vi genomför din flyttstädning i Eskilstuna enligt en utarbetad plan och lämnar inget åt slumpen.
Vi är ISO-certifierade och har även genomgått Boragos hygienutbildning inom städ- och service, vilket är ytterligare en kvalitetssäkring av städtjänster. 

    Rekommenderad flyttstädning i Eskilstuna 

Vi vänder oss både till privatpersoner och företag. Som privatperson kan du nyttja RUT-avdrag och när det kommer till företag utför vi såväl löpande uppdrag enligt avtal som enstaka uppdrag med kvalitetssäkring. Till förfogande för vår flyttstädning i Eskilstuna har vi som välutbildade och kunniga medarbetare och egen modern utrustning.

Mer än flyttstädning i Eskilstuna

Vi erbjuder olika former av städservice, så tveka inte att höra av dig till oss om du behöver hjälp med någon annan typ av städning än flyttstädning i Eskilstuna. Eftersom vi jobbar med både privatpersoner, företag och kommunal verksamhet erbjuder vi en mängd olika tjänster inom städning, som till exempel storstädning, kontorsstädning, trappstädning, mattstädning och städning i skolor.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss för mer information, eller hör av dig och berätta hur vi kan hjälpa dig!

                           

         Företagets VD, Sergei Murashkevich               Arbetsledare Anna Sprudzane 

            

                   Kundtjänsts Tetyana Sements och Laura Sintija Kalnina

                                       Hjälper till med flyttstädning i Eskilstuna

                                          Top manager Madis